Alle nyhetssaker

Kairoskurset kommer til Sørlandet for første gang. UIO Skjærgårdsheimen skal være vertskapet på idylisk Flekkerøy 27. april til 2. mai.

Dette skal...

Kraftskolen var et av de første stedene i Norge der Kairos ble prøvekjørt. Nå at Kairos har kommet i ny utgave og er bearbeidet til norsk, var Kraftskolen ivrig etter å få Kairos tilbake. Du kan bli med!

To representanter fra Ungdom i Oppdrag var i England i juni på et kurs for trening av hovedledere for Kairos. Mange ulike sammenhenger og nasjonaliteter var representert på kurset, som ble holdt på hovedkontor til Interserve i England.

I mars var Kairos tilbake i Rogaland for andre år på rad. Ungdom i Oppdrag Rogaland vil gjerne ha Kairos som en fast del av deres Disippeltreningsskole og ønsker å se Kairos brukt i lokale menigheter.

Ungdom i Oppdrag Rogaland tok et stort steg videre med Kairos nylig med trening av 7 nye veiledere for Kairos.

26 deltakere og 6 veiledere, fra 17 forskjellige land, la ut på en Kairos-vandring i desember 2012, med lesehefter på 8 ulike språk!

Etter først å ha ventet på den nye fjerde utgaven av Kairos-kurset og jobbet med en bearbeidelse til norsk, kunne den norske versjonen endelig tas i bruk på et kurs i Troms i november 2012.

På hovedkontor til Living Springs International på Filippinene (de som har utviklet Kairos-kurset), jobbes det nå med en ungdomsversjon.

Over 30 deltakere ble ledet av 7 veiledere fra flere land gjennom den nye fjerde utgaven av Kairos-kurset.

Fjerde utgave av Kairos-kurs ble varmt mottatt på lanseringen i Thailand.