Gruppebilde Kairos GUS 2018

«Kairos har kastet meg ut i en prosess for å virkelig se hvem Gud er og hans hjerte for meg og alle andre, hvert et folkeslag,» skrev Marie, og det var mange andre som kunne vitne om dypere prosesser i deres liv.

«Kairos har fått meg til å endre måten jeg leser Bibelen på,» skrev Øyvind, og snakket om en «ny motivasjon til å lese Bibelen.»

En annen deltaker (anonym) skrev, «Jeg har fått et forandret gudsbilde med fokus på Guds plan for hele verden og for alle folkeslag. … Jeg har fått et mye større hjerte for misjon og en større forståelse av hva misjon er og at det er så utrolig mange måter og steder man kan bidra på.»

Det som begynte på Gå Ut Senteret i Trondheim endte en uke senere på IMI Stølen i Oppdal. Denne todelte løsningen ga litt pusterom i midten og satte deltakerne i leir-modus de siste dagene. Av høydepunkter for kursets 40 deltakerne var det mange som nevnte de spesielle læringsaktivitetene og flere inspirrerende kortfilmer, mens andre trakk fram innholdsrike leseartikler.

Vi lar Mari få siste ordet her, med hennes oppsummering av Kairos: «Kairos er et kurs som gir deg større innsikt i Guds hensikter – både for ditt liv og hans hjerte for alle folkeslag. Hjertet ditt blir garantert berørt og satt i brann. Personlig sitter jeg igjen overveldet av Guds godhet og hensikter for meg – men også for alle folkeslag. Jeg er velsignet for å velsigne andre.» 

Kairos gjorde inntrykk i Trondheim