For tredje år på rad har Kairos vært en del av Disippeltreningsskolen på Sola. Lederskapet for skolen har sett gode frukter av Kairos både blant studentene og i staben.

En av studentene kom med et oppmuntrende vitnesbyrd på slutten. Han hadde vokst opp som misjonærbarn og utviklet et negativt syn på misjon. I løpet av de siste ukene hadde han opplevd at Gud hadde begynte å utfordre han i forhold til hans lukket hjerte i forhold til misjon, men det var vanskelig for ham. Kairos ga han et mer positivt syn på misjon og hjalp han til å åpne hjertet såpass at han nå har lyst til å bli med på laget med Gud i hans misjon.

Deltakere og leder fra 9 forskjellige nasjoner var med på 5 fulle dager med Kairos. Av de 22 deltakerne var 16 student på DTS og 4 fra staben. Det var også to gjester som hadde kommet for å ta Kairos en gang til. Etter å ha tatt det på engelsk for 2 år siden ville de nå ta det på norsk.

Tre erfarne veiledere fra fjorårets kurs hjalp hovedlederen og gav god oppfølging til 6 nytrente veiledere. DTS-leder Erlend Seglem er godt fornøyd med all stabsutvikling og «coaching»som skjer i løpet av opplæring av veiledere og arbeid med selve kurset. Derfor vil han gjerne ha så mange som mulig med på opplegget.

Kairos slår an på Sola