Det var vinter stemning ute og god stemning inne da Kairos kom til KRIK Hemsedal i januar.

Mange kristne rundt Hemsedal er engasjert i arbeid blant flyktninger. Kairos var veldig aktuelt i forhold til å ha et mer sammensatt bilde av Guds hjerte for folkeslagene og hvordan vi kan møte andre kulturer.
Det var også en del deltakere som er engasjert med bibelskoler. De så hvordan Kairos hjelper å trekke fram flere store linjer i Bibelens budskap.

Engasjerende lesestoff

Her er en del sitat fra de 13 deltakerne:

«Dette kurset er en hjelp til å gripe og bli grepet av Guds hjertesak. Det er et gjennomarbeidet og helhetlig kurs.»

Barbro, bibelskolelærer

 

«Kairos har gjeve meg ein større forståing av Guds brennande hjarte for å gjere folkeslaga til disiplar. Guds hjarte for folkeslaga har byrja å brenne i meg.»

Ingar, engasjert blant flyktninger lokalt

 

«Kairos er et kurs som er utfordrende, men hjelper til å få mer innsikt i Bibelen og et større perspektiv. Det oppmuntrer til å tenke stort for Guds rike! Og samtidig hjelper til å finne ut mer om sitt personlige kall.»

Torben, bibelskoleelev

 

«Kairos is one of those rare courses that was so life-changing, paradigm-shifting and revelational that it’s truly difficult to sum up with a few words. Nevertheless, it’s left an imprint that I pray will never go away. The Kairos experience gives a new lens with which to see the world – one that’s clearly closer to God’s.»

Marcus, bibelskolelærer og forfatter

 

Noen av deltakerne
KRIK hotellet
Kairos til fjells

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.