På høyfjellet får en ofte et bredere perspektiv på livet. I løpet av seks dager med Kairos fikk 15 deltakere på KRIK Høyfjellssenter et bredere perspektiv på Bibelen og Guds hensikter.

7 deltakere fra Fjellbibelskolens linje TimeToGo pluss flere andre deltakere, både kortreiste og langveisfra, var med. Dette var andre gangen at Kairos ble arrangert på KRIK Høyfjellssenter og dette er noe senteret ønsker å satse på fremover.

Blant deltakerne var flere aldersgrupper representert og det var mange gode tilbakemeldinger. Flere kommenterte at de praktiske øvelsene var et høydepunkt på kurset. Her er flere sitat fra deltakerne:

Har vekt en gnist i meg til å være enda mer frimodig i utbredelsen av Guds rike.

Jeg har fått øynene opp for hvor mye større Guds visjon for oss mennesker er enn jeg har tenkt tidligere.

Det har gjort meg mer brennende etter å bidra til å oppfylle Guds plan. Gitt meg en lengsel etter å få være en «global kristen» og la mitt hjerte fylles av Guds hjerte.

Det var som om hele horisonten ble utvidet for meg. Blikket ble rettet utover i stedet for innover. Jeg har hat en veldig dyp og nær personlig relasjon til Gud, men nå ble denne relasjon plutselig en del av noe mye større.

Å lære Guds hjerte bedre å kjenne gjør at jeg kjenner et større hjerte for Gud og elsker ham mer.

 

Fikk et bredere perspektiv oppe på fjellet