Det er nå inngått et samarbeid med Kairos i Canada om å starte opp Kairos på kinesisk i Norge.

I Canada har de kommet langt med bruk av Kairos i immigrantmenigheter. I tillegg til å ha kurs på engelsk og fransk, har de også egne nettverk for å holde kurs på spansk, koreansk, vietnamesisk og kinesisk (både mandarin og kantonesisk).

Planen nå er å starte med et kurs i Oslo i august (16.-25. aug). Der er det allerede en kinesisk pastor som har erfaring med Kairos (som veileder). En erfaren hovedleder skal komme fra Canada for å lede kurset. Etter selve kurset skal det også være mulighet for å få trening som veileder for framtidige Kairoskurs.

Forhåpentligvis er dette bare begynnelsen på en ny side til Kairos-bevegelsen i Norge. Det har også vært en del dialog rundt muligheter for å også ha Kairos på Tamil i Norge, men ingen konkrete planer enda.

Kairos på kinesisk i Oslo til høsten